Gadis dan Bunga Prasekolah

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Pagi tadi keluar ke bandar untuk sarapan.  Balik je sarapan, dapat berita sedih.  Eg tukar masih tidak diluluskan.  Ya Allah, besarnya dugaan Mu. Takpela, emy akan menanti dengan sabar dan tabah hikmah di sebalik dugaanMu selama ini.  

Jadi cikgu adalah cita-cita emy, tapi berjauhan dengan suami bukan impian seorang isteri. Semoga semuanya ini akan cepat berakhir dan emy akan bersama encik suami seperti suami isteri yang lain :(


Okey, cerita pasal tugas, emy baru je upload video budak2 emy ni menari. haha, comel kot dorang ni menari.  Kena ingat ni tau, budak2 kalau menari..betol pun comel, kalau salah lagi la comell.hahaha emy sendiri pun banyak kali tengok video ni.  Hari ni, internet macam laju sket, maka terus upload ke youtube. Sesape yang ada akaun youtube, boleh la subscribe channel emy, iatu eysandra89.


Masa menari ni, xguna audio dalam laptop sebab problem salah save format video karaoke pulak, xde suara jadi budak2 dah biasa hafal lagu memang tak dapat menari la. ya..ya..my fault sebab tak rehearsel betol2 sehari sebelum.  Maka, guna lagu dalam fon kawan..last2..tutt tuuttt! lowbat ekawwwwww sian budak2 tak dapat habiskan part last. Terkilan sebab fikir dorang yang semangat berlatih.  Ada tiga lagu iaitu Gadis dan Bunga, Lagu Sedih dan Sakitnya tuh di Sini <-- i="">video hilang pulak yang ni
. Jemput la tengok video budak2 comel yang tak reti nak senyum ni. hehe. Boleh tengok youtube di sidebar, ada beberapa video emy upload dulu-dulu yang entah hape-hape tu :P


Sekian.
Terima kasih kerana sudi baca!

6 comments:

Ezy Loy said...

arap emy sabar PJJ ngn suami..
insyaAllah nt ade rezeki emy dpt tukar..
kuatkan semangat!
jgn putus asa!

emieysandra said...

@Ezy Loy :- sedih sgtt :(

Nabila Syifa said...

insyaallah..sabar ye

norhidana miswan said...

sabar lah yek emy... akak dulu pun pjj ngn suami lama jgk sampai peknen 7bln msh ddk sorang2.... akak kt kl dia kt Kuala terengganu

emieysandra said...

@Nabila Syifa : In sha Allah. tq :)

@Norhidana Miswan : sy dah 3 tahun berjauhan kak, emmm..ingtkan perpindahan duka lara ni ada rezeki utk sy :(

LM said...

Akk doakan emiey dpt tukar secepat mungkin. Tukar suka sama suka xde ke dik?

Sian ank2 tu dh berlatih kan..