Sayang korangsss

As salam w.b.t
Selamat bercuti pd yg dah bercuti sempena Tahun Baru Cina..termasuklahh sekolah me! Tp kali ni emiey xbalik kg...empat hari cuti memang xcukup nak lalui perjalanan balik kg dengan dua flight...pastu beberapa jam je yg ada untuk bersama keluarga tersayang,then lalui saat perpisahan yg memeritkan...tamooo.sob sob sobbb
Chill okayhhh >,<


Jom tengok murid2 pra emiey ni bergambar...sebenarnya pd hari semalam kami berphotoshoot siap ajak guru besar. Gambar ngan Gb haruslah skimA,saje je nanti hujung tahun xperlu kelam kabut ambik gambar kenangan.
Jomm tengok murid2 emiey ni beraksi...kemain syiokk diorang bila mau bergambarrr..


Murid pra emiey ada 12orang tahun ni...tp mase hari berphotoshoot ni dua orang xdatang...menyepoilkn mood cikgu betol la mukris dgn nazrani ni.uhuk333
Papepun cikgu sayang korang ketat2 ♥♡♥♡♥♡♥


Maulidur Rasul.

As salam w.b.t

Selamat tahun baru 2014. Masih tak terlewat nak wish selamat tahun baru kan.
Emiey dah berada di bumi Limbang. Di sekolah yang permai di samping anak-anak murid kecintaan hati. Harini 17hb Januari 2014 kami menyambut hari kelahiran Rasulullah junjungan yang mulia. 


Sebaik mendengar alunan selawat oleh ustaz di sekolah,sekali lagi emiey mengucapkan syukur kerana ditempatkan di sekolah yang majoritinya Islam dan yang mengetuai sekolah juga seorang Islam.Alhamdulillah.Sambutan Maulidurrasul disambut meriah oleh warga Sk Meritam beserta ahli PIBG sekolah.